Tuesday, June 3, 2008

some preparation

Cptnye ms berlalu..skng ni dah nk msuk minggu2 terakhir b4 my wedding..ada 10 ari lg..so far byk yg dah setel..lngsir pon dah siap jht tinggal baju nikah je tak siap..this a pict of langsir yg dah siap di jahit..tp tak leh gantung lg..mak cakap kene tunggu ari menggantung, may be Jumaat depan..mcm2 la adat org tua ni..

And this is a bride n groom room with new bed set.kuar duit dgn muka yg tak puas ati.mula2 ckp lain pastu ckp lain lak..dah beli dah pon nk mengomel pn x gune. *sigh* bilik ni dah kemas aritu tp sepah blk..so mls nk kemas awl2..dah leh psg langsir n cadar nti br kemas blk..

hantaran x gubah lg.xde idea n tak kretif..thats the prob..huhu..ade konflik skit ngn org tua regarding hntaran ni..kt ckp xnk dgr..dia je yg betul..tensen tol..nti minta tolong kak wani, wife my cousin..dia tu kretif..wtpe pn jd..x ksh nk gubah cmne juz hope dlm dulang tu mcm yg dirancang..

polistrin utk alas dulang dah dihias..cume tinggal berape keping x complete sbb bunga dah abis..beli riben utk wt sndri bunga tu tp kaler tak sama lak..so maybe mak continue sndri nti..these pix sekitar menghias alas dulang..sepah je lebih..

and tugas terakhir letak tag kat door gift..assist by maman, my youngest bro.tekunnya dia..
p/s: kualiti gmbr kurang memuaskan berikut hanya menggunakan camera hs..hehe...

No comments:

Related Posts with Thumbnails