Saturday, November 15, 2008

single or double??

Single or double?

Mane lg bagus?

Mane satu pilihan korang?

Kadang2 single lg bagus.. ada privacy sndri
I love being lonely unless with him.. *smile melereeettttttt*

Ada masa berdua lg baik..
Ade teman mkn, gossip, gado..
tp kalau smpai menceroboh hak peribadi kite….
I prefer being alone!!!

Nape tiba2 dok ckp pasal ni ek..

Jgn pk bkn2.. x baik taw..

Actly contract PF~Pembantu Felo will be ended end of this year
So dok pikiaq nk smbung ke x
Kalau smbung akn menetap di bilik yg sama ~foc
Kalau xmo smbung kena cari bilik lain n maybe di kolej yg lain yg lebih jauh dr fakulti~ non-foc

So the issues are:
i. Continue the contract
Xde mlsh sgt. Cuma xde geng kalau ada meeting or kursus sbb Kak Mala pn maybe abis ujung thn ni n akan ikot husband dia.. PF sesi last year ramai dah abis blaja. PF baru xbest.. mcm poyo ckit especially budak tut.. huhu… mslh yg xberapa bsr yg menggangu mentalku every weekdays.. mcm susah skit nk mention takot ada yg terbaca n terasa lak.. actly that is a small matter.. tp bila dah kumpul lama2 jd tensen dibuatnya.. org tu tak rasa bnda2 yg dia buat tu jd mslh kot.. tp.. well… mm its all about respect others things.. phm???

ii. Cari je bilik lain
x la berat mslh ni.. KTC ni kolej yg paling dekat ngn FKM.. kalau berambus dr kolej ni nk dok mane? Kolej2 belah meranti tu kemungkinan besar adalah TIDAK.. sbb sgt jauh.. so belah2 fakulti, KTC, KP ngn K9 je la.. may be leh pujuk rayu Pengetua or PPA bg bilik kat sini.. tp yuran mhl.. 1sem about RM450 kot.. tu kalau single room.. kalau double room murah ckit la.. kalau dok single situasinya akan sama mcm skng la kot.. sma mcm smbung je contract PF tuh.. tp nk dok double ke.. takot xleh ‘masuk’ je.. ejau ni kerek skit.. oopppss kerek byk…. tp yg bgusnye kalau dok double may be xde mslh tu lg. tp kalau tak phm gk tak taw la kn.. cuma hrp2nya roommate ok la.. jgn rumet pn 2x5 dgn org ittewww....

so what should i do???

No comments:

Related Posts with Thumbnails