Saturday, November 7, 2009

Tagged

Tagged by iza..


1. Bagi satu perkataan yg terlintas dalam pale korang skrg
>> rindu

2. Ape barang yang last skali korang pegang (selain pc/laptop)
>> mouse la.. hehe

3. Bile last ckp syg kat spouse/bf/parents korang?
>> bile ek??

4. last word yg korang ckp kat org
>> "amik hs tak" b4 hubby kuar td..

5. tempat paling teringin nak pegi
>> europe.. berangan je. ntah bile la dpt gi

6. last perkataan yg korang dengar
>> kau insan misteri~~~ - lagu no 9 chart sinar

7. ape yg korang nak buat pas ni
>> tido blk bley??

8. weekend ni ape plan korang
>> dok umah je. arini hubby gi kpl ade keje kne buat. esok beliau duty lak...

9. perangai org yg korang benci
>> cari pasal & jg tepi kain org

10. favourite tv program korang
>> erkk.. ade ke? lyn semua citer yg best

11. favourite tv channel
>> KBSworld, HMK

12. barang kesayangan korang
>> miss lappy & hs pemberian hubby ;)

13. aset paling berharga yg korang ader skrg
>> suami, little baby in tummy & fmly

14. ape yg korang nak buat masa tua nnt
>> msti la spend time with beloved fmly

15. siapa yg korang nak tag
>> sape2 yg rajin wt tag ni.. hehe

1 comment:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Related Posts with Thumbnails