Thursday, October 29, 2009

Suami Isteri

Pg yg gelap kini sudah terang... huhuhuhu


seawal pg dah berblogging. arini incik suami mula bertugas setelah seminggu bercuti yakni 21/10-28/10.. xde dah org nk tolong masak.. huhuhu..


FYI kapal incik suami kuar belayar dlm tempoh tu. 1hb ni maybe dorg akan belayar ke Sandakan dan Tawau lak, dan trip kali ni beliau wajib ikut sbb MEO baru. oleh kerana tak nak si isteri tinggal sndri lama2 jd beliau mmg cadang amk cuti last week at the 1st place.. pastu on 27hb beliau ada exam.. so mmg tak leh ikut blyar la.


spjg cuti tu ktorg tak ke mane pn.. just kuar shopping and usya2 brg... ade la gi Karambunai.. mmg cantik gilos.. dr umah ke situ mkn masa dlm 10-15 minutes je. tp xde pix lak sbb tgh panas time tu.. next time la ye. pastu smlm baru la ktorg kuar bermatlamat.. gi JPN KK nk renew ic. tp xleh wt sbb kena ada bill utk tukar address.. so maybe next time. passport pn xbuat lg. slip perjalanan tu valid smpai bln 1. lama lg tu.. huhu.. mcm pendatang lak kena wt passport..


the best part is.. suami cuti keja, isteri cuti masak.. sbb?? suami yg masak dan isteri takat bantu ape yg patut je. hehe.. ari dia exam br la isteri msk sbb tak nk ganggu beliau study..


so arini nk masak ape ye?? awl pg dah pk.. huhuhu

4 comments:

R i z a said...

aku dah lama tol tak masak..sbb laki aku tak bg masak..die kate leceh la nak masak2..kite mkn kat luar je..dgn lebar aku tersenyum

liza said...

giler best.. huhu.. skg ni ok la mkn kat luar sbb ber2 je.. ank dah ramai dan bsr2 tak larat la wei.. gpun sini nk mkn luar tak berbaloi. mhl dan tak sedap..

R i z a said...

heheh...btol tu..nnt lama2 boring gak asik mkn kat luar je..kdg2 teringin gak nak masak sendiri kan

liza said...

ari2 special ko msk la.. =)

Related Posts with Thumbnails