Monday, March 12, 2012

Ijai BIG Day (2-4 mac 2012)

Entry khas buat adik kesayangan..


Kenapa 'adik kesayangan'?
Ada pula yang sentap nanti..
Sebab dia ni la rakan sepermainan masa kecil dahulu.
Beza umur kami 2 tahun je
So di mana ada dia, di situ la saya
menjadikan saya budak yang paling tua time tu
dah main dengan geng dia.. huhu



JOM cuci mata dengan sedikit gambar..
semua pun copy dari fb budak2 ni..
nak harap personal camera bila la diorang nak upload. huhu



Outdoor hari ke-2 (belah lelaki).


Outdoor hari pertama (belah perempuan)


Malam berinai.. costume diorang cantik


Hari persandingan rumah perempuan


Beberapa ketika sebelum diijabkabulkan


Dress dan gambar diorang sangat gojes
membuatkan rasa nak kawin lagi
oppsss.. amik gambar kawin lagi..


FYI, kami dengan adik ipar ni setaman di kampung melaka
so memang save banyak la bila nak ke rumah perempuan
jalan kaki je..
tak payah nak fikir duit sewa bas ke, minyak kereta ke, tiket flight ke..
penginapan pun free of charge..
tak payah pening kepala cari penaja
pandai betul adikku memilih


adik iparku, masdiana ni muda 4 tahun dari azrizal
bermaksud, sebaya dengan adikku muhammad azim
huhu..
macam mana boleh sangkut diorang berdua ni tah
ingatkan sangkut dengan yang sebaya
hehe..


semoga jodoh mereka berkekalan ke akhir hayat
harap mas tabah menghadapi kerenah ijai yang agak cerewet bab makan..
kekeke...
semoga ijai dapat membimbing mas dan anak-anak ke jalan yang diredhai Allah
insyaAllah



2 comments:

Ira said...

amin.. tahniah..dpt ahli keluarga baru lg. cantek gmbr kawen dia.. time nikah tu da sesuai da ngan jurunikah yg ala2 pak arab. kalau semua berjubah n berserban.. ala2 padang pasir laa.. hehe..

liza said...

tu kalau kawin ala2 lisa boleh la buat mcm tu. huhu. gmbr pro dia mmg cantek. pandai dorg pilih..

Related Posts with Thumbnails