Thursday, September 2, 2010

Entry Pertama by WLW

Testing! testing.. entry kali ni dibuat menggunakan windows live writer (WLW). actually dok cari-cari macam mane nak buat watermark, cari punya cari jumpa la some information yang mentioned guna WLW ni senang..


YES!! setelah guna ni memang diakui senang. nak buat watermark pun tak perlu edit pada gambar. cumanya watermark tersebut hanyalah berbentuk tulisan sahaja.


taraa…gambar diudara untuk pertama kalinya.. :)IMG_0003


siapa-siapa nak guna WLW ni boleh download sini


saya dah jumpa macam mana nak buat watermark berbentuk stamp dan akan cuba buat bila ada kelapangan nanti..


daaaa...

No comments:

Related Posts with Thumbnails