Monday, October 31, 2011

Short Trip Ke Lumut

Salam


Last thursday (27 Oct 2011) saya dan azhad follow hubby gi Lumut. hubby ada meeting on Friday. Saja nak berjalan. Bila lagi kan. hehe.. tapi tak de lah berjalan sangat sebab cuaca tak menentu. bila dok dalam bilik panas je. tengah siap-siap hujan membasahi bumi lak.. so hajat di hati nak ke Pangkor mengimbau kenangan masa awal-awal kahwin dulu terpaksalah di lupakan..




lena diulit mimpi


nak bangun bukan main payah gara-gara susah nak tidur. kitorang sampai khamis malam dalam pukul 11pm. azhad dah tidur masa dalam kereta. so bila masuk hotel tu dia fresh lagi. nak main je. sampai mengamuk abi dia tensen tak boleh tidur sebab ada meeting keesokan harinya.. malam kedua Alhamdulillah senang tidur.



Pagi Sabtu kitorang sempat pergi Teluk Batik. Saja nak bagi Azhad main laut walaupun kenyataannya ummi Azhad yang lebih-lebih, as usual. huhuhu..



"Abi. tak nak.. takut la" sambil kuat peluk abi..


"Yeay.. bestnya.. tak nak balik lagi" bila bawa naik marah lak..


"Bestnya main air ngn pasir ni.. kat rumah tak boleh!"




Actually masa mandi laut tu mood Azhad tak ok.. diam je. tak de gelak-gelak or membebel.. Sampai la time lunch dengan my best friend, Ilah yang kerja kat Mimet Lumut. Azhad tak nak duduk dalam baby chair. makan nasi pun kurang. mengamuk je.. tahu la tu ada yang tak kena. lepas makan, kitorang terus gerak balik KL.. tak sampai 10 minit dalam kereta Azhad dah tidur.. huhuhu.. ngantuk sangat la tu. mana taknya pukul 9am dah di kejutkan. selalunya dia akan bangun sendiri tak kira la pukul berapa pun. huhu


ok la. insyaAllah ada masa ada lah entry baru.. tak menyempat betul sekarang ni. baru seorang. dah 2 nanti macam mana la gamaknya.. huhuhu


AdioS!!


No comments:

Related Posts with Thumbnails