Wednesday, January 4, 2012

Azam 2012!

Lamanya tak update blog. Dah bersawang dah. Tahun pun dah bertukar!


Dah lama tak berazam, tahun ni rasa macam nak pasang azam lak. Huhuhu


My 1st mission dalam process lagi. Semoga Allah permudahkan segala urusan. Kalau ada rezeki dalam 1-2 minggu akan dapat resultnya. Semoga tidak mendukacitakan la..


Sekadar gambar hiasan. Juga clue sebenarnya. Huhu




2nd mission target untuk raya nanti. InsyaAllah sempat.


Lain-lain mission, semoga saya rajin masak dan mengemas rumah. Sebab 2011 dulu saya tak sempat sangat nak masak kalau azhad bangun awal. Mana taknya, kita kat dapur dia pun ada. Asyik jadi tarzan je ummi azhad ni. Stress gak dibuatnya. Tu yang selalu skip masak.. Owhh. Tahun ni akan ada dua little monsters. Sempat ke nak jaga anak, jaga rumah dan bisness? 3 in 1 gitu. Semoga Allah permudahkan urusanku, murahkan rezeki kami..


Bab bisnes, Alhamdulillah income ku dah sama dengan basic hubby (sekarang, sebelum kenaikan bulan jan ni). Berfikir untuk ambil kedai. Tapi bila ada kedai ni belanja modal akan jadi lebih besar, susah sikit nak jual barang murah-murah macam sekarang.


Lagi apa ye? Semoga dengan bertambahnya usia kehidupan bersama ni, hubungan semakin serasi dan matang dalam setiap perkara..


Ok! Nak promo!!

Please visit Facebook Ummi Nayli Collections untuk barangan bayi dan kanak-kanak.

Legging serendah RM5/pc
Pre-walker shoes RM20 termasuk pos
Pajama RM100 untuk 5 pasang
Jumper RM23 je. Tempat lain RM25+
Rompers unik yang pelbagai pilihan
Play n learn tools pada harga yang berpatutan

Kalau takde facebook still boleh view, nak order just email me at ejau177@gmail.com atau sms ke 0128371785.


Semoga kita semua berjaya dunia akhirat

Assalamualaikum


Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

Kasih D Hati said...

amiinn... all the best to you too

A D I A said...

selamat tahun baru jaja, nak pindah rumah ke? based on clue tu la. teka je hehe.

liza said...

Yanie, mcm ada prob je ni.. Ptptn kah penyebabnya? Huhu

adia, wait n see sis hehe

Related Posts with Thumbnails