Monday, April 30, 2012

Arsyad 1 Bulan

Assalamualaikum

Semalam kami berempat melepak di KKIA Kg Pandan untuk check up Arsyad sebulan. Lama tak naik kereta jakun kejap. Kekekeke


Alhamdulillah berat Arsyad dah 4.4kg, panjang 54cm. Dalam sebulan berat bertambah 1.3kg. FUHH!! Patutla sekarang ni dukung sekejap je dah lenguh. Masa awal-awal dulu siap boleh kendong sebelah tangan lagi!




Ni dia arsyad bambam




Masa kena inject tadi Arsyad nangis. Lama la juga. sampai nurse tampal kapas baru diam. Huhu. Alaa.. Kita yang besar ni pun sakit bila kena inject. Nak nangis malu, tahan je la kan. Hehehe..


Yang bestnya, berat saya dah sama dengan berat sebelum mengandung! Yeay!! Tak payah nak diet. Boleh makan banyak-banyak. Tapi saya ni bukan jenis makan banyak pun. Huhu


Appointment next month kena buat papsmear pulak. Malasnya! Siapa pernah buat? Dare tu share?


Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts with Thumbnails