Wednesday, April 16, 2014

Qaseh Gold : Berita Baik..

Assalamualaikum..


Good news utk bulan ini..





Alhamdulillah.. Dapat la 1 tiket free worth RM120 ke dinner utk meraikan Usahawan Qaseh Gold.





Usaha tangga kejayaan.. Dalam 3 bulan je, kalau masuk awal sikit kemungkinan besar boleh ikut pergi Beijing Hong Kong Disneyland for FREE.. Tetiba pihak pengurusan tukar destinasi ko!




Promo stokis bulan April ni, siapa achieve target yg dia bagi dapat 1 tiket free ke dinner tu.. Dan so far saya dah capai target tu, insyaa Allah akan dapat lagi 1 tiket free ke dinner tu.. Rasa best je kan. Boleh pergi dgn husband yg banyak menyokong walau dari jauh ~Lumut, Sabah, Langkawi..


Tapi sayaannnggg~~~


Tarikh dinner tu berkemungkinan en suami berada di Sabah... Kecewa jugak la.. Kalau boleh memang nak pergi sebab ni sebagai reward atas usaha selama ni, dan ni je la peluang utk berdinner bagai. Ye la, orang tak kerja. Kalau kerja selalu ada Family Day la, Annual Dinner la, itu la, ini la.. Kan....


Tapi insyaa Allah.. akan berusaha juga utk pergi.. Mak, ayah, abang, kakak, adik ada kan.. Akan difikirkan caranya kemudian..


Selain dari tu, bulan ke 3 berbisnes Qaseh Gold ni saya dapat 3 orang RANIA (rakan niaga/pengedar) dah.. Syukur Alhamdulillah.. Dua darinya memang kawan, diorng try makan QG dan berpuas hati terus minat jadi dealer. Sebab diorang pun mmg bisnes minded. Dah ada platform bisnes online. Lagi sorang kawan dari UNC. Tak kenal pun. Tapi beliau pun dah amalkan makan QG ni, bila puas hati terus jadi dealer. Alhamdulillah.. Semoga kami dibawah rangkaian SSN terus sukses..


Tetiba je cerita pasal Qaseh Gold kan. Insyaa Allah ada masa cerita details pasal productnya.. Tapi kalau nak cepat boleh wassap 0133811136 atau pergi je page Ummi Nayli Collections (FanPage)


Sihat itu jihad!!!

2 comments:

Ira said...

tahniah..
semoga berjaya..
seronok dpt pegi bercuti tu.. :)

liza said...

thanks.. tp apakan daya.. tak dapat ikut trip tu.. huhu

Related Posts with Thumbnails