Thursday, January 8, 2009

berita sedih

Sob! sob! sob!

semalam signal dah kuar
dan dgn segala hormatnya diumumkan
Tn Yusairi akan ke KD Pahang.. bukan kat Pahang
KD Pahang ni kat KK, Sabah..
kapal yg B naik ms OJT sebelum ni


abes punah sgla angan2 ktorg.. *sigh*


B perlu melapor diri kat KK pd 15012009 ni..



ape2 pun ktorg tetap bersyukur dengan sgala yg Allah SWT dah tetapkan
inilah rezeki kami
insyaAllah sgalanya ada hikmah disebaliknya

ms mula2 b suruh teka dpt mane tu mmg la hrp kat Semenanjung je
tp dah rasa kemungkinan BESAR B dpt kapal lama blk sbb ada org kapal tu (AWO ke ape) yg call ckp B akn ke sana blk
wpun B no 2 dlm ranking trainees utk kursus tuh n sptutnya dpt kapal power la~kata mr hubby la
tp nk buat mcm mane maybe ada org kapal KD Pahang yg dah berkenan kat B n panggil B pegi sana blk..

"tu la sape soh rajin sgt. sape suruh jd best trainee ms kat kapal tu.." luah ati ku.. huhu..

xpe la.. InsyaAllah ktorg akn PJJ utk beberapa jngka ms je lg..

doakan la supaya project master ni leh siap seperti yg sepatutnya dan saya akan follow husband ke KK...


jd org Sabah la nti..


one more thing.. angan2 utk snorkeling kat pulau2 kat KK akn tercapai.. InsyaAllah
bisnes jugak leh diteruskan.. mari2..



ps:smpt tak jupe B b4 B fly ke KK

2 comments:

sir NIK said...

salam... selamat bertugas di sabah.. pengorbanan suami anda amat besar untuk agama, bangsa dan negara..mudah-mudahan Allah swt mempermudahkan segala urusan suami puan...

dek ja said...

wslm..
insyaAllah.. smga segalanya baik2 saje...

Related Posts with Thumbnails