Thursday, February 19, 2009

A Progress

FUUHHHH... lega rasa
baru lepas present master progress dpn SV Droy, Co-SV Dr Poji, Yogi's Co-SV Dr Kamarul and En Wan Zaidi. En Wan Zaini is from Aeronautical Department (Mechanical Eng), currently doing his Phd about Wind Turbine. he helped me so much.. thanks a lot..


Sepatutnya 830am esok present tp minta awalkan. btaw Droy esok pg ada hal kat kolej. pada hal takde ape pun.. huhu… bila dah setel present tak la serabut sgt and boleh la kemas brg awl ckit.. tp sbnrnya hrp Dr Kamarul tak available today sbb dia ni kadang2 selalu over ckit byk, tp apa kan daya dia free walaupun dtg lambat ckit. Nasib baik la present td dia tak byk tnya.. tp dia ada tnya power output dari calculation tu cmne taw reliable ke x.. seb baik la compare kan dgn prototype yg ngra lain dah buat tak jauh sgt… tp tak taw la kalau dah buat model nti leh dpt nilai mcm tu ke x.. hope tak jauh sgt gk la..


This presentation tujuannya nak tengok how are our progresses. kot2 ada ape2 mslh ke leh dibincangkan dgn SV2 yg ade... and currently i am recalculating the parameters of the design. tp analysis dah ade.. cam mane tu?? adakah saya kena run simulation again??? waaaa...




This is Yogi presented his project.. sama je project ktorg cuma dia vertical axis, and mine is horizontal axis.. Yogi ni student dari Indonesia. ramai tol postgraduate dr Indonesia skg ni.. budak melayu semua tak mo belajar. keja lg best dpt duitkan.


semoga ktorg dpt habiskan master ni seperti yg sepatutnya.. GAMBATE

No comments:

Related Posts with Thumbnails