Wednesday, February 11, 2009

February Birthday



Happy Birthday to 2 heroes of da family



5th February
ulang tahun kelahiran Ijai @ Azrizal yg ke 24 tahun, thn ni..


he was born on 5th February 1985, 2 years after me.. not exactly 2 years.. dlm 1 tahun setengah je.. dia lah rakan sepermainanku ketika masih hingusan dulu.. main ape pun n kat mane, adanya kak dek mesti ada ijai..


ijai n kakdek.. masa ni belum fobia gamaknya..


kak dek is named for me sbb mak ckp masa ijai lom lahir lg panggil saya adik. bila dah ada adik saya masih nak dipanggil adik. sudahnya panggil la kakak adek or kak dek.. dan panggilan itu masih kekal sehingga sekarang.. best taw bila adik kita pun panggil kita adik@dik. smpai anak buah pun nk suruh panggil mak adik biar rasa muda sokmo.. huhu...






8th February
ulang tahun kelahiran our BIG master yg ke 56 tahun. ayahanda Abdul Aziz.


he was born on 8th February 1953, 30 years before me.. i was born when he was 30th.. 3rd childs at 30th.. myself??? at 26th i don't have 1.. Sabar... Allah sentiasa bersama org yg sabar.. opppssss... off topic sudaahhh


tahun ni besday ayah jatuh pada hari Thaipusam. silap.. Thaipusam yg jatuh pd ari jadi ayah.. tahun lepas Azief lahir hari Thaipusam.. mmm nk cita psl sambutan Thaipusam kat area Pudu aritu, tp mls la.. tak menarik pun.. bikin hangin ada la... cuma baru ku tahu mereka yg meraikannya akan berjalan ke Batu Cave. patut la Jumaat mlm dah jammed, pdhal raya dorg Ahad... ok2.. back to the topic!!!



here we go.. my smile always ayah with his beloved beauty wife, emak. on my wedding..
can't u tell? who does me look like the most.. emak? or ayah?





Pada tanggal 8hb lepas utk meraikan both besday men, ktorg sepatutnya gi makan kat luar as planned by kak iza.. but unfortunately.. master mind n family, and big bro lak takder. yg ada ktorg yg adik2 ni je.. sudahnya tapaw Pizza Hutt je la.. kang takot merajuk lak.. org tua ni sensitip lebih.. saya yg tidak diraikan ni pun terasa.. huhu.... mak ckp share ber3 tp rasa2 biar la saya yg belanja.. so no need to pay back..


introducing my macho bro yg menjadi kegilaan ramai.. tp ada x ngaku, ckp adik kita lak suka kat adik dia.. eewww..
ni masa tgh tunggu Pizza.. nmpak sgt matured kan ini budak.. huhu




i wish i could return the past. but it's impossible huh!! but i hope it's not too late. if i could change the whole bad past life, and made everyone proud of me~walaupun saya mmg leh dibanggakan.. but i'm sure im not bad at all.. everything is going well now..


Semoga Allah limpahi kami semua dengan kehidupan yg bahagia, kesihatan yg baik, rezeki yg halal dan sentiasa diberkati dunia akhirat..




hi stalker *wave hand* got any new stories?? if u don't know anything it's better keep ur mouth silent. in case if u know anything bad u should keep it urself.. tak baik aibkan org hoccay!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails