Wednesday, July 22, 2009

17 Julai 09


Boringnyer.. en suami duty ari ni so saya sendirian la.. boring.. tgk tv pn xde ape yg menarik sgt.. ASTRO asik yg sama je.. lyn Datin Wanabe je la...

ermm...


Alhamdulillah.. sy telah genap berusia 26 tahun pada 17 julai yg lepas.. nothing special pn.. dinner yg dijanjikan terpaksa di postpone ke tarikh yg tidak diketahui..

ini adalah kerana mlm yg sepatutnya itu, kapal beliau buat dinner kat tmpt yg ktorg planned.. actly dinner tu utk staf shja.. tidak dibenarkan bwk wife or sape2 pn.

oleh kerana ini adalah smbutan birthday yg pertama kalinya bersama, sy dgn keras atinya tidak mbenarkan en suami gi dinner tu.. pndai2 la beliau jwb dgn CO.. ye la kn. bkn senang nk smbut sama.. thun lepas2 tak dpt sbb jauh.. thn akn dtg belum tentu lg.. kot2 beliau belayar ke, ape ke kn.. so, do not leave me during the day.. kalau ari lain lantak la nk kuar pi mane pn...

walaupun beliau tak join dinner tu tp ktorg tak dpt dinner kat tmpt tersebut. kang tak psal2 kantoi lak..

tp ktorg kuar gk that day.. copy certificates, print resume utk submit kpd BNS ~previous entry, br dpt borang that day. pastu ms dah turun kereta nk masuk 1 Borneo leh lak tapak kasut tercabut... bengang je. br nk paw mkn dah tak jd. sudahnya blk, tapaw mknan je.. mmg tak best.. huhu

ape2 pun BIG thanks kpd semua yg wish.. family and friends.. smga kita semua dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..


oo ya.. ms interview smlm one of the panels smpt wish lg.. thanks..

No comments:

Related Posts with Thumbnails