Tuesday, July 21, 2009

Interview at BNS


Baru selesai interview di Boustead Naval Shipyard (BNS), KK.. tunggu dr pkl8 lbh since dorg ckp start pkl 830.. tp pkl 9++ baru start.. ~sbb the panels just arrived from KL.. dan turn saya adalah yg 2nd last dari 7 org.. 1250 baru setel.. dan mr hubby la peneman setia.. beliau anta, tunggu dan blk bersama sy.. beliau msuk keje sat je sbb sna msuk keje 730am.. tp ms kat BNS tu beliau dpt keje gk.. sbb BNS mmg keja utk TLDM pn..


actly this was my 2nd interview.. the 1st was masa final sem degree dgn MISC.. sgt teruk that time sbb tak prepare ape langsung.. gpun ms tu tgh sibuk nk final dan siapkan thesis, so mmg la abaikan je...


pastu mmg takde interview lg sbb tak smpt nk gi pn.. pas dpt offer master terus tak apply keje dan ignored all the call of interviews..


so ms nk interview td mmg sgt nervous la.. kiranya mcm 1st time la ni.. tp seb baik la the interviewers sgt sportive.. leh sembang dan gelak2.. so tak la tensen sgt... and the interview was good. tp tak berani nk jamin dpt ke x.. result akn taw within 2 weeks. so sabar je la.. dan berdoa smga ada rezeki..


aclty td interview utk position Maintenance Planner utk submarine Malaysia yg akn tiba.. mula2 a friend of mr hubby ckp they need a Technical Executive, tp ms interview panels tu ckp nk guna Maintenance Planner.. tak kisah la ape2 pn. as long related to marine technology dan payment ok..


otw.. cuak nih..


hrp2 i got the job.. sbb saya dah semakin boring dan mengembang dok umah.. dan yg penting, i need money.. hehe..


wish me LUCK everybody.. ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails