Saturday, July 25, 2009

Dinner BAKAT


Baru pas abis dinner anjuran Badan Kebajikan Angkatan Tentera (BAKAT) sempena pemergian Datin Seri Suri ~xingat ape nama penuh dia yg akn ikut husband beliau, yakni Panglima TLDM kat KK nih transfer.. ni la pertama dan terakhir jumpa dia.. next month Panglima baru lak masuk..

aclty tak join BAKAT ni pn. tp para isteri wajib dtg. unless ada excuse yg boleh diterima pakai.. so nk tak nak terpaksa la pegi.. demi nama baik en suami. kang tak pasal2 kena black list, susah naik pangkat..

spjg hmpir 2jam td kenal la beberapa kwn baru. tp dorg tu wife kpda pegawai KD Pahang gk.. ok la tu kn. nti ada ape2 mjlis dah ada mber..

dressing?? saya pakai baju kurung biasa je.. baju kurung masa konvo dulu.. actly x bwk byk baju kurung pn. 2 psg je. so xde pilihan.. tu pn nasib baik ada. kalau tak, kena kuar duit lak cari baju lain.. tp yg pastinya, yg lain2 ramai la mengerlip sakan. mcm tak sesuai je sbb buat kat dewan je.. kalau buat kat hotel tu lain la citer.. huhu..

no pix sbb x kuasa la. baru nk kenal org.. nti2 la.. huhu

esok mlm ada mkn2 kat umah colleague en suami lak smpena pemergian beliau ke obersi.. waduh.. asik kena bersosial jer..

tgk esok ada pix x.. mcm malu2 je nk amik gmbr sbb 1st time jumpa kwn2 en suami..

No comments:

Related Posts with Thumbnails