Wednesday, August 19, 2009

Jelajah Malaysia


huhu..

poyo gila tajuk.. hehe..


utk yg belum tahu, my husband and i skg berada di Tumpat, Kelantan. tanah kelahiran en suami. ktorg smpai pkl 11 pg td.. ni baru smpt mengupdate.. demam2 pn larat lg.. oo.. sebut pasal demam.. sy mula demam 2 ari yg lalu, yakni isnin bersamaan 17 ogos.. mlm td ms naik train mcm dah kebah sikit.. ni mcm panas blk.. dan ditambah dgn batuk.. ~azim pn demam gk..


hrp tak melarat la. kalau tak, tak berjalan la nanti.. huhu..


dan utk pngtahuan gk, mlm sabtu lepas ktorg blk melaka.. takde ape pn. sj je.. rindu lak kat umah melaka.. huhu.. gpun on sunday tu ada kenduri arwah kat umah nenek belah ayah.. ahad mlm pas abis Pilih Kasih baru ktorg gerak pulang ke KL... bgn2 ari Isnin tekak dah perit dan menyusul la demam kemudiannya.

so planning nk gi MidValley la, SOGO la terpaksa ditunda... mgkin blk KL semula nti br gi.. dgr2 ada member kad sales kat SOGO.. hrp2 smpt la. time tu dah puasa kn. tkut tak larat je..


utk pengetahuan jgk, ktorg akn stay di Kelantan until Isnin, 24th.. ptg isnin tu br naik train blk ke KL.. 26th pagi dah naik flight ke KK.. so sorg 6 ari la.. kena adil dan saksama. wpun dpt puasa kat umah fmly sy 1 ari je..


oo.. ya.. tak ingat lak dah penah mention ke x pasl ACT, keta iswara en suami..actly keta tu telah dijual pd bln 4 or 5 yg lalu.. so saje2 nk mengimbas kenangan saat keta tu ada di kelantan.. ini dia... hehe..




gmbr ni ms en suami accident, langgar divider tahun lepas. ms tu sy ada di KL berkursus..

No comments:

Related Posts with Thumbnails