Saturday, December 10, 2011

Air Asia OH Air Asia!!!

Assalamualaikum


Stress!! Tension! Tapi yang lebih tepat SEDIH!!!


Semalam sekelip mata je habiskan RM150+ kat Air Asia.. memula dah YEAY!! Siap dah berangan macam-macam lagi. Tak lama lepas tu teringat something, then check balik!!


OMG!!!


Memang confirm akan BURN lah tiket tu. ARGHHH!!!


Sebabnya, saya dah berjaya tempah tiket ke Langkawi pada 24 Oct - 26 Oct 2012. RM150+ untuk 3 orang. baby dalam perut tak masuk lagi, dah lahir nanti baru beli lain.. kira murah la tu kan. tapi MALANGnya apabila 26 Oct itu merupakan HARI RAYA HAJI!!!! Tension i!! Dah la next year turn balik Kelantan. Kalau balik kg i harus la i dont mind since raya haji kitorang biasa-biasa je. lagipun dekat, nak balik kg tu anytime.. So berendam la air mata ni. Eh! Takde la berendam pun, mengalir sikit je. Dah la kepingin sangat nak ke Langkawi, dah dapat tiket boleh lak clash macam tu.


Suatu ketika dulu..



Sedih! Fikir punya fikir memang takde jalan keluar. Kalau call Air Asia tak kan dia nak layan punya! Redha dalam keterpaksaan je la. Pengajaran! Lain kali check calendar dulu. Memang dah check tapi check time cuti sekolah je. Tak nak time cuti sekolah, confirm penuh. Tak teringat langsung pasal raya haji..


Nasi dah jadi bubur. Bagi mengubati kekecewaan ini akan ku pujuk hubby ku untuk ke Cameron on the way back dari Kelantan nanti. Huhu..


Kalau raya haji tak jadi or di lewatkan/awalkan sikit tak boleh ke??? Huhuhuhu


Ok la. Chow chin chow dulu..


No comments:

Related Posts with Thumbnails