Sunday, March 1, 2009

Boarding

Alhamdulillah
saya tiba di UTM dgn selamatnya pkl 11.40mlm td. smpai je terus on9 sbb nk tempah tiket B blk KL this May. seb baik la ada promotion, gi blk KK-KL-KK br RM140 cmpur service, insurance, baggage etc. thanks to our neighbor which B's senior yg inform ktorg..



nk cite sikit pengalaman naik flight masa gi KK aritu. this is not my 1st time tp ada pengalaman pertama.. huhu.. malu



well.. kali ni gi KK bwk byk brg.. mcm nk pindah lak. tp mmg akan pindah ke sana kelak.. sooner or later
can't wait


dah taw nk bwk byk brg ms beli tiket byr utk brg 15kg je. skali timbang.. mak aii... 31kg. 1kg cas RM15 tolak la yg dah byr 15kg tu. so balance dlm RM200++.. mane nk cekau duit. dlm bank pun ada lg bape je... tp seb baik la abg pramugara tu bijak mengatasi mslh. beg tarik tu dia suh bwk naik atas. beg tu je dah 7kg hoccay. mesti korg ngn bro tu tertnya2 apakah isi beg ittew. hahaha... ada batu dlm tu. so kena tmbh dlm RM100++ je.. seb baik ada duit. tu pun cukup2 je.. huhu




ni la dia brg2 yg dibw ke KK. kotak lain isi lain ok..



tu satu hal..


ada lg....


smpai kat airport dlm 5ptg.. pas check in gi la solat smbil lepak2 sbb boarding time 550ptg... so saya menjangka ramai org, xnk la berebut dan beratur. so berlenggang kangkung la gayanya...


skali pas msuk balai berlepas dgr something...

aik... mcm kenal je nama yg disebut...


huhu... namaku di announced kat Senai Airport ittew. famous sat

tp yg jd musykilnya.. time dorg pnggil tu, its only 553ptg... br 3minit pas boarding time... awal sgt... pelik.. rupanya tak ramai org pn dlm flight tu. x smpai separuh kot.. tu sbb kejap je dah abis org naik flight..


yg tmbh malu dan kelakarnya...


ms nk bg pass masuk tu leh lak brg jatuh. mane taknya.. tgn penuh dgn hs, beg, sweater lg... huhu... mmg sgt kelam kabut. mesti stewardess tu ngumpat ckp "clumsy nye budak kecik yg last td" mcm cita Awan Dania yg sll citer psl passenger dorg past keje... huhu



haa... ms balik Jb lak... kena duduk ikot seat number. skg kan dah leh book seat skli. tp cas RM5.. pndai tol depa ni buat duit kan.. tp kalau tak book pn tak pe tp dok la mane yg dia dah bg.. kalau dah biasa naik flight ni tak kisah dah dok mane pun... huhu...





ps: Awan Dania dah abiskan.. suka Scha... saksikan ulangan di Astro ataupun kat Youtube pn ada..
ermm.. naik Air Asia ni teringat lak kat cite Awan Dania. kalau la dpt jupe Scha.. haha...

No comments:

Related Posts with Thumbnails