Tuesday, March 24, 2009

Ulang Tahun B




ALLAH selamatkan kamu~~
ALLAH selamatkan kamu~~~
ALLAH selamatkan hubby ku cyg~
ALLAH selamatkan kamu~






Dah 26thn umur B arini.. smpt sms n call kejap je mlm td sbb B atas kapal ada latihan peperangan. pg td pkl 5 or 6 kpl B belayar ke Kuching.. smga selamat pergi dan kembali. jgn lupa beli ole2 utk binimu yg terchenta ni.. huhu


hadiah tak beli lg ni sbb tak taw nk bg ape.. B ada request something tp better cari sama2 la takot dah beli nti tak berkenan lak.. kad pn tak bg lg takot tak smpt dpt sbb arini gi blyr. may be next week je post so sesampainya B kat KK terus dpt kad.. huhu..







BIRTHDAY WISHES
-smga pjg umur dan dmurahkan rzki.
-smga apa yg dicita2kan tercapai..
-smga jadi anak yg soleh, suami mithali..



always LOVE n MISS u

No comments:

Related Posts with Thumbnails