Friday, March 6, 2009

Final Raja Lawak 3

ALAMAK!!!

mlm ni final Raja Lawak Musim ke-3

nk tgk kat mane eh...

ptg sat gi blk kg, kat umah xde ASTRO lak..

tp kuali ASTRO je la ada kat bumbung umah.. huhuhu


ni semua adalah disebabkan duduk KK last week
kalau tak mmg tak layan RL3 ni


Finalist RL3 mlm ni


SEPAH




dorg ni bertuah sbb 3 org. so bila ramai idea byk la. tu yg jd best. tp yg x bestnya sll lawak double meaning. tak elok utk kesihatan tu... pastu kalau perasan biasanya yg paling kecik, shuib, wah berjaya ingt nama dia sbb dia sll kena puji tu sll kuar last time dorg perform. mcm dianak tirikn pulak. tp rsnya yg kecik tu la yg paling menonjol thats why sll kena puji dan sy pn taw namanya.. lg 2 tu tak taw pn.. huhu



JIHAN




ada 2 pompuan b4 this. tp Jihan the only girl yg mara ke akhir. ape2 pn suka Jihan sbb lawak dia educated dan tersusun. tak merapu dan serabut.. dia ni tak la cun sgt tp cute gk.. cuma bab gigi tu leh oter kn.. mcm stacy skng gigi dia dah cantik katanya.. tp kalau Jihan cun takkan dia nk masuk RL kn msti dia msuk dewi remaja ke, bintang pentene ke.. ada lg ke bnda tu.. good luck girl. smga mampu jadi Ratu Lawak pertama...



AMIR




ramai betol yg tak puas ati Amir msuk final. suamiku sbgai org senegeri dgn Amir pn ckp dia TIDAK LAYAK. tp tak taw la mcm mane dia leh msuk. adakah undi kenegerian atau undi simpati?? psl lwk dia.. kdg2 nmpk dia mcm ada idea tp dia tak brjaya menyampaikan sbb kesukaran berbahasa melayu. gugup sokmo dan yg paling teruk memandai je ckp org teruk cerita tak tersusun dan serabut.. ramai ckp dia ni cute.. tp masalahnye... dia cute ke?? tang mane yg cute nya...


b ckp takat ni Jihan ditangga terakhir. but i hope itu hnyalah agenda ASTRO utk raih untung semata-mata.. ye la bila tgk Amir lg tinggi msti org akn vote Jihan kaw2.. mslhnya kalau yg suka Jihan tak undi cmne la Jihan nk menang kn... huhu... tak koser nk undi2 ni..


opssss... google punya google jupe blog jihan >>JIHAN RAMBO<<


ps: saya bkn fanatik Jihan

No comments:

Related Posts with Thumbnails