Sunday, February 14, 2010

Mkn Besar

Smlm (13/2/2010) sy bersama akk, husbandnye & azief gi Jusco Ampang.. mula2 dorg gi amik kunci umah baru, pastu terus gi Jusco.. plan awlnye sy nk gi Masjed Jamek je nk cari Jus Kurma. pastu bila akk ckp nk gi Jusco so sy follow je la.. smbil2 leh cari brg2 baby yg xde lg..


almost 3hours ktorg kat Jusco.. byk gk brg baby yg dah beli wlaupun tak comlpete lg.. brg mommy byk tak prepare lg.. xpe insyaAllah smpt lg.. ni br msuk week 29..


smart kan playpen ni.. tgk2 je dulu.. huhu



ktorg lunch kat Madam Lim's ape eh.. cafe dlm Jusco tu.. bro in law yg belanja.. tq.. sy mkn tom yam fried rice.. rs mcm mkn nasi goreng simbah tom yam je.. hehe.. and air choc ice blended.. serius!! bila tgk pic bwh ni rasa nk lg air tu.. sedaapppp... huhuhu


my meal.. eh.. thomas azief pn ada..



azief and mama


ptg tu my family ( kecuali yie yg jauh di KK & Azim yg keja mlm) gi umah baru akk kat Bukit Subang.. lepak2 kat umah baru beliau dan pas magrib ktorg gi makan seafood kat Subang.. it was on my abg n akk.. insyaAllah ada rzki nti org blnja.. doa2kan la spya dpermudah dan murah rzki org ni.. Amin..


abis licin lauk pauk..


azief with alang yg maintain comeii.. hehe


ada ms nti update checklist..


aduh.. report x setel lg ni.. rs mcm nk gi Jb je...

No comments:

Related Posts with Thumbnails