Thursday, February 4, 2010

Seketika @KL

Kerinduan..


wuuuu~~~


en suami dah selamat pulang ke KK last tuesday (2/2).. patutnya start bertugas di jabatan baru on that day, tp tangguh sehari sbb dah amik cuti smpai 2/2.. so ari ni adalah ari ke-2 beliau bertugas di tmpt baru.. hrp2 smua ok la.. awl2 ni msti bz sbb tmpt baru kn. byk bnda nk kena bljar..


kami akn berjauhan until sy abis pantang, insyaAllah.. ingt nk stay KL je, cari keje sini tp mcm kesian lak kat beliau. skg ni pn beliau ssh nk mkn..
~wlaupun mskn sy xsedap mane tp at least ada bnda utk dimkn.. b4 this dok kapal ada mkn, skg kat base kena pndai2 la cari mkn.. gpun beliau ckp nk diet.. blk time sy bersalin nti nk kurus.. we'll see.. hehe


mmm.. actly lama lg due kn. but since ktorg dah blk smnjung utk wt solat hjt so sy pn ditinggalkan la di umah parents sy.. leceh lak nk ulang alik naik flight.. takut tak smpt lak... jd 2 bln ni sy lepaking di umah mak smbil jg ank buah yg sorg tu.. kena mnta upah ngn mama beliau nih..


oo ye..

about brg carian en suami.. ahd mlm ktorg gi uptown kota damansara dibawa oleh abgku n akk ipar.. cari punya cari dpt la brg yg beliau nk. tp beliau msh x puas ati lg.. so ari isnin tu ktorg gi lak chow kit. tp tak jumpa ape yg dicari. pastu dr chow kit terus gi petaling street.. waahhh... kat sini mmg byk pilihan brg yg beliau nk.. dan beliau dah rembat pn ape yg beliau bekenan... yg tukang ikut ni dpt penat ngn mkn je la.. huhu.. smpai ati u.. huhuhu


dr petaling street tu ktorg tak terus blk.. singgah mid valley nk beli stock brg skt. jnji jumpe my sis kat sana. dia ngn ank dia br nk mkn kfc.. pastu ktorg jln2 kat jusco sat.. wah.. azief dah geng ngn alang dia la. br dpt paw lollipop dah baik.. kalau x, hareemmmm.. gpun alang dia tu yg sbuk lyn dia sbb 2 wanita ni xlarat nk kejar2 si budak tecit tu..


bermesra.. huhu



waa.. smgu ni byk tul mommy berjalan.. smntara msih larat nih.. hehe.. weekend ni mcm nk berjalan lg.. tp xtaw nk ajak sape nih. sape nk ikut?? opss.. sape nk bwk?? hehe

2 comments:

bdk bucuk :P said...

oo.. dah ada kt sini la ek..
barang apa la en suami ko cari ek? payah benar nmpk nya nk cari.. hehehe..

liza said...

yup..hehe.. brg tu mmg susah nk dpt kat msia... so rembat petaling street sudaahhh.. huhu

Related Posts with Thumbnails