Sunday, March 13, 2011

My Sleeping Angel Contest

Assalamualaikum..
Lama tak join contest, tetiba rasa nak join. harap2 ada la tuah di sini.. huhu..





Siapa nak join boleh klik je kat banner di atas, atau di side bar ni.. hadiah menarik menanti anda..



hadiah pertama



hadiah kedua & ketiga



saguhati..



gambar yang dipertaruhkan...








Bukan senang nak tengok Muhammad Azhad Nayli Mohd Yusairi tidur macam ni. selalu telentang atau mengiring je.. huhuhu. ni gambar sebelum pindah dari KK ke KL. barang semua dah angkut masuk kontena, tidur beralaskan selimut je.. hehe



dan...








Ni pulak Muhammad Hezri Azief Md Hasri, my only nephew (for the time being) tidur dalam bus. on the way dari KL ke Penang or Penang ke KL.. tak sure, kena tanya mama dia nih.. budak ni memang suka tidur gaya pelik! huhuhu


nak tag:
Pn Khaleelah
Pn Liyana
azuraaa
`BaHa`
ashie niesha


wish me LUCK!!

4 comments:

Hidayati said...

Terima kasih kerana sudi join contest akak ni. Semoga berjaya akak ucapkan. Kiutnye 2 orang angel tu.

p.s: Rakan sekutu contest sedang bercuti. Sekembalinya dia nanti, gambar2 angels anda akan dicopy-paste ke laman FB Rombengan CikLuna untuk tontonan semua. Tiada sistem vote. Semua angel akan diadili oleh 3 orang panel juri.

Hidayati said...

Lupa nak gitau, n3 ni tak link ke n3 contest. Bila akak terjah tadi pakai link yang Liza bagi, kuar "This page cannot be found". Kena p homepage baru dapat masuk. Sila betulkan ye sebelum 14 Mac. Banner kat sidebar tu ok. Thank u.

Hidayati said...

Terima kasih sebab respon. Link dah ok. Good luck ye.

liza said...

yeaY!! tq kak.. smga saya menang!!

Related Posts with Thumbnails