Tuesday, June 28, 2011

Entry Khas Buat Maman

Hari ni hari pertama my youngest brother, Maman di Batu Pahat, sambung diploma. Hajat dihati nak join mak ayah hantar tapi busy pula.


Sedih juga bila teringat Maman. Dok bayangkan mak mesti sedih tu yang sedih. Huhuhu.


Tapi sebenarnya teringat zaman saya first time berjauhan dengan family. Masa masuk UTM dan KMPP tak sedih sangat sebab dah ada kawan yang memang dah kenal sebelum tu. Tapi masa masuk MRSM tu memang sangat sedih. First time jauh dengan family, selepas hampir 16 tahun tidur bawah ketiak mak. Huhu. Dah tu tak kenal siapa-siapa pun. Semua kena bermula dari zero. Tiap kali mandi mesti nangis teringat kat family. Seminggu juga la. Rasa macam nak cha-alif-but tapi masih waras berfikir tentang pengorbanan mak ayah.


Semoga adik kecilku menggunakan peluang yang ada sebaiknya. Enjoy your student life sebab time belajar ni la time paling best! In love, frust, success, fail, stress. Enjoy every single second.. Tapi jangan sampai lupa matlamat utama.


Bukan senang nak senang.

Lots of L O V E


Published with Blogger-droid v1.7.2

2 comments:

Kasih D Hati said...

yeap.. Semoga maman akan jd someone yg sgt best...dapat buka mata org lain luas luas.. I like... chayyoookk maman... doa akak alwiz with u...

liza said...

InsyaAllah. Dimana ada kemahuan disitu ada hghway. Hehe

Related Posts with Thumbnails