Friday, June 17, 2011

Rutin Harian Azhad Nayli

Assalamualaikum..

Ini lah aktiviti azhad nayli setiap hari!






owh! Ini baru ruang depan tv. Belum tengok dalam bilik lagi!


Sampai dah tak larat nak kemas. Tapi tak boleh la kalau tak kemas langsung, nampak sangat pemalasnya walaupun saya memang pemalas. So demi kebaikan bersama, paling rajin dua hari sekali baru kemas. Kemas disini merangkumi letak mainan dalam laci dan menyapu je. Mop umah bila takde benda nak buat atau bila ada orang nak datang umah. Kekeke.


Looking at this korang rasa saya dah bersedia ke untuk adik azhad???

Hehehe~~

2 comments:

Ira said...

hehe.. susah nk kata bersedia ke x. tapi biasa la budak. kira ok la azhad takat sepah barang mainan dia. Ada stgh budak, satu rumah dia geledah. azhad leh jd abg yg cool kot. hehe.. x cam kitaorg dlu, time ada adik kecik tu la nakal bukan main.

liza said...

Hasdi, sebab mainan dia je ada kat bwh. Yg lain2 semua dah pindah letak tinggi2.. Kalau tak memang jadi kapal karam la. Huhuhu..

Related Posts with Thumbnails