Sunday, October 25, 2009

Ladies Night

Takde keja ni.. hubby bz study coz Selasa ni ada exam.. godek2 gmbr skali terperasan byk gk gmbr yg tak diupload lg dlm nih atau di mane2 aje.. FS dan FB lg la tak upload..


so enjoy da pix.. ni gmbr ms Malam Tamunita atau lebih best lg Ladies Night di Nexus Resort, Karambunai.. long2 time ago... 11082009.. ni kali ke-2 Ladies Night saye, tp yg pertama di KK.. mjlis ni sempena perpisahan Panglima PTKK..



ermmm.. nape tak tulis nama isteri instead of isteri si polan.. its better i guess..


list of halwa telinga dan tekak..


the meals..


seasonal mixed leaves, cream of mushroom, supreme of spring chicken and dessert. sgt tak best. dr awal smpai ke akhir.. mkn hotel or resort ni mahal tp tak berbaloi kn.. baik mkn kat warung biasa2 je.. dah tu kena tunggu lama.. biasa la mkn dgn org2 besar. byk sgt protokolnye.. speech berjela dan mengarut smpai ngantuk dibuatnye.. huhuhu


kami..


xde gmbr berdua sbb en suami tak mo amk.. ape la nsbku.. huhu... dinner pakai baju kurung pilihan ke-2 utk konvo dulu.. ~mak buat 2 psg.. tu je baju yg ada kat KK yg sesuai... org lain semua meletop da vass... xpela kn. yg penting maintain cute.. hehe..

No comments:

Related Posts with Thumbnails