Tuesday, October 6, 2009

Postpone

The VIVA is postponed!!!

suka ati mak bapak dia je nk postpone.. x pk ke org lain mcm mane.. ingt semua org ada duit mcm dia. senang je ckp, "dok la mane2 hotel budget kat Tmn U"..


hello!! kalau sehari 2 boleh la tanggung!! klau ko nk suruh dok situ smpai seminggu ko nk tanggungkan ke.. ingat semua org kaya mcm ko.. ingt org lain takde keje ke..

ape mslhnye kalau blk pas VIVA.. any correction kn leh buat kat umah.. nti dah siap submit je la.. nape nk tahan dok situ lama2... kalau ada tmpt tinggal tak pe la.. ni dah la sehelai sepinggang, transport pn xde..

tensen betol..

mane la suami ni.. really need him time2 mcm ni.. sob! sob!


skg ni tumpang umah kak mala.. seb baik ada lg kwn yg dok utm.. kalau tak, nk mampos dok hotel tiap2 ari.. teksi lg... tak taw la stay sini bape lama.. may be smpai submit thesis.. paling lewat pn Jumaat la.. next Monday kena blk KK..


hrp2 tak byk yg kena betulkan thesis tu nti..


baru je nk dok lama2 kat KL.. ni jadi mcm ni pulak.. tgk la nti kelentong dia ape2.. nk blk KL awl gk...


B... hug please!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails