Tuesday, October 27, 2009

Very small reunion

Entry kali ni nk tepek gmbr ms kuar dgn few members dr MRSM tanggal 101009, beberape ari b4 blk KK..


nady, hasdi dan liza



payah sgt nk wt reunion kelas ktorg so ktorg wt la reunion sesame sndri.. actly dorg ni antara my close friend ms kat maktab, yg dr my class la..


kalau ikutkan tiap2 tahun ktorg jumpe.. last year jumpa masa my wedding.. 2007 ktorg jumpa kat Midvalley, ms tu ada Career Fair. time tu msing2 br nk kembangkan career msing2..


2008..


2007...


perasan tak semua gmbr hasdi di tgh. mgkin kerana ketinggian beliau.. huhuhu.. dan apekah perubahan yg dpt dilihat dr gmbr2 tersebut.. hehe...


kalau psl status mmg byk yg dah berubah.. dr semua single, sorg kahwin dan terbaru, sorg tunangan org dan sorg mom-to-be... hasdi br je tunang beberapa ari pas raya aritu.. insyaAllah bln 10 thn depan kawin.. nady lak.. errmmm just wait n see je la..


oppss... ada yg cadangkan our reunion awl tahun depan, jan or feb di kuantan.. jd ke x tunggu je la. wpun % utk sy join adalah sgt sdkit...

2 comments:

DiLLaiLa said...

tiga2 maseh kecil molek cam dulu..rindu korang...=)

liza said...

hehe.. biasa... join la reunion next year. tu zaki dah bg date tu leh book tket awl2. hehehe

Related Posts with Thumbnails