Wednesday, December 16, 2009

5th Month

Smlm gi check up kat klinik kesihatan dlm base ni..
guess what??


its not a good news. i had low blood pressure and low hb.. sgt risau ok.. tu la akibatnya kalau mls mkn pills.. so after this kena make sure jgn skip any pills and meals. nk mkn mknn yg leh tmbh darah mcm kerang, ati mmg tak dapek la.. x suka. so akn cuba opsyen lain iaitu bayam. bayam tu best ke??? huhuhu


smlm timbang berat saya naik lg dr last week.. huhu.. cpt tol naiknye nih. tp tandanye baby membesar dgn sihat la kn. ke mommy yg membesar lebih pantas.. hehe


few days before that ktorg gi scan AGAIN.. dan hasilnye lebih clear.. tp baby sgt pemalu, so xnmpk la 'anu' beliau.. xpe la.. sj nk wt surprise la tu.. =)


baby tunjuk belakang dia je..


ktorg dah beli baju baby sikit, tp rasanye bila dah start beli ni lg ranap.. sbb each time gi shopping mall msti nk gi bhgian baby, and end up akn beli beberapa psg baju. xke haru... tp tak perlu beli byk sgt kn sbb baby cpt besar. gpun may be akn shopping sikit kat KL and Kelantan nti..


Suria Sabah yg baru dibuka.. ada Metrojaya dlm ni. kalau Jusco kompem lg ramai org..


future mom and dad.. sape lg membesar dgn pantas.. hehehe


No comments:

Related Posts with Thumbnails