Tuesday, December 29, 2009

Trip ke Manukan

Hello!!!


Last saturday (26/12/09) ktorg gi Pulau Manukan. trip KD Pahang, dimana en suami bertugas. kalau nama nk pegi sendiri dgn keadaan skrg ni JGN HARAP!!! hehe..


mula2 mcm berat gk nk gi sbb kalau naik boat kecik ~mcm previous agk merbahayakan gk la sbb ombak kuat, so hentakan kuat. tp bila taw dorg pinjam kapal navy, Combat Boat (CB) yg besar ~xla sbsr PV (Petrol Vessel) rs mcm nk ikut je. lg2 bila CO ~org paling bsr (pngkat bkn size ye) dlm KD Pahang mereka pn join.. so hip2 horrey.. leh join.. hehe..


dlm keadaan mcm ni en suami tak kasi main air sbb takut ape2 jd.. pas tnya2 org, ramai yg ckp tak de ape. kalau tgk mat saleh lg nk bersalin lg berendam ada la.. so en suami pn bg la green light utk main air.. siap dpt snorkeling lg.. yahoo... tp jap je dlm 5-10 minutes.. pastu ktorg naik sbb en suami sakit telinga dan gatal2. air laut gatal lak time tu. wlaupun lom puas lg tp ikutkan je la. xkn nk dok berendam sorg2.. dah la x pandai berenang.. huhu



ALAMAK!!


tak byk gmbr la kali ni.. bak kata en suami.. "nothing changes" cuma fizikal kami je la berubah sikit.. hehe.. yg lain2 kat Manukan tu same je..



few pics b4 blk..



ini dia..



CB yg ktorg naik..



exclusively.. ME.. huhu.. 22 weeks..


tecik je perut.. ms nk ke Manukan pakai track bottom terus sng nk mandi xyah salin2, tak nmpk perut pn. wife CO terkejut bila ckp pregy 5months.. huhu..


it was my 2nd time dtg sini.. en suami dah byk kali kot, dgn kwn2 dia pn prnah.. hrp2nye tahun dpn leh jejak kaki kat sini lg.. kot2 fmly ktorg dtg KK leh bwk jln2.. huhu


this week en suami ada berbunyi mcm nk ke Kudat n Kota Belud.. hrp2 jd la.. huhu


No comments:

Related Posts with Thumbnails