Tuesday, December 22, 2009

Kurus??

Last week ada letak 1 gmbr kat Fb dan mendapat feedback yg menggalakkan.. haha.. ramai ckp nmpk kurus.. ye ke kurus. rs dah terlebih tido dan mkn.. tp kebanyakan yg ckp kurus tu yg lama tak jumpe, misalnye kwn2 dr sek men kat KL, KMPP dgn bdk2 meki UTM.. tp kalau nk compare zmn study dulu dgn skg mmg kurus pn. huhu.. tp skg ni gemox tang lain lak.. huhu






actly amk gmbr ni guna webcam smntara tgu en suami blk. ktorg nk gi renew ic sy yg dah hidup segan mati tak mau tu..


cuba tgk gmbr ni pulak.. hehe.. adakah sy msih kelihatan kurus lg?? dlm gmbr ni nmpk tmbam sikit kn.



week 21..


ni ms ktorg gi air terjun kat Inanam cuti ari Jumaat.. gi tgk je. tak mandi pn sbb tak dirancang. gpun tmpt ni kecik, ramai org.. so mcm tak best sgt. tp tgk air terjun dia mcm best je.. huhuhu


2 comments:

R i z a said...

post la gambar full

liza said...

xde..mmg tu je sbb kwsn terhad..huhu

Related Posts with Thumbnails