Tuesday, July 26, 2011

Azhad ke Swimming Pool

Finally!






Dapat gak bawak Azhad Nayli masuk swimming pool. Hasrat di hati nak ajar dari dia 6 month. tapi ada je alasan tukang bawak a.k.a abi azhad.. huhu


masa azhad 6m, alasannya takde swimsuit dan tunggu azhad boleh duduk
masa azhad 9m, dah boleh duduk. alasannya takde swimsuit
masa azhad 10m-14m, dah ada swimsuit. alasannya azhad bangun lambat


geram je! alasan azhad bangun lambat tu bukan isunya. sebenarnya abi azhad yang bangun lambat. almaklum la weekend kan. nak tidur lebih la.. hehe


tempat yang kitorang pergi ni di Kompleks Renang Cheras, betul-betul depan tempat lahir azhad, HUKM. untuk sesi pagi dia buka sampai pukul 12pm. tapi kaunter tiket pukul 1130am dah tutup. so kena reach there before 1130am la. masa first time pergi kitorang dah lebih masa tu, sudahnya gi jalan-jalan la. nasib baik azhad dah mandi before keluar. second time pergi situ tutup pula sebab ada tournament apa ntah. kecewa lagi! this time baru ada rezeki azhad nak main air.. fee RM3 utk dewasa, kanak-kanak RM1 je..


Alhamdulillah azhad sangat ok walaupun masa sampai tu dia dah lelap. ada la beberapa kali nak tertonggeng dalam air walaupun duduk dalam pelampung. sebab tak balance. hehe.. abi azhad terlangkupkan dia pun ok, nampak terapung je badan dia..




insyaAllah lepas ni akan pergi lagi. tapi tunggu lepas raya la.. kalau boleh nak ajar azhad berenang dari kecil. jangan jadi macam maknya tak pandai berenang.. hehe


ps: ada video azhad jalan dalam air dengan pelampung itik tu.. tapi dalam android lagi. tengok lah kalau rajin upload.. huhu

2 comments:

Kasih D Hati said...

sila upload itu video.. acik Yanie sudha rindu itu bdk tecikk..

liza said...

Video tu senget kena convert dulu. Sabaw ye. Huhu

Related Posts with Thumbnails