Friday, July 29, 2011

Belated Birthday Treat

Assalamualaikum..



Finally selepas seminggu baru dapat makan pizza ditaja oleh en hubby sempena birthday saya 17 Julai lepas.. 17hb tu dah plan tapi terpaksa di tangguhkan kerana pack hari tu..



kitorang amik set Citarasa Ramadan for two.. pizza sedap, air pun sedap. nak harapkan bulan puasa makan kat luar memang tak lah! mesti penuh je manjang. so kitorang makan dulu walaupun belum ramadan lagi. hehe





layan budak ngamuk lepas makan



Piza Seri Kasturi. yummy!!



air ramadan fizz.. slurrppp..



ni pun dalam pakej taw.. azhad punya!



add on.. seefood lasagna.. saja nak try..




beberapa jam sebelum 17hb menjengah ari tu hubby buat surprise. konon la! hehe.. dia keluar pukul 1030pm cakap nak beli burger. then balik bawa balik ni..



dunkin donnut! pre-brithday :)



hubby cakap nak beli kek tapi kedai kek dah tutup.. dah keluar pukul 1030pm. harus lah semua kedai tutup.. huhu.. sudahnya bawak balik donnut je. ok la dari takde kan..


hadiah? rasa macam takde je.. huhu.. dah tetiba bulan ni kena spend duit repair kereta + road tax lagi.. tak pe la.. insyaAllah akan paw masa persiapan raya nanti.. hehe...


daa~~~

5 comments:

Kasih D Hati said...

hadiahnya adalah kasih sayang yg tak terhingga..:D

liza said...

Cmne nak nilai kasih sayang tu? Huhu

Ira said...

Happy belated birthday liza. Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat dan bahagia selalu.
Tggu azhad bg hadiah.. hehe..

DiLLaiLa said...

huaaa rindu pizza mlesiaaaaa...pizza pak arab xsodap!huk2

liza said...

ira: tahun hadiah dari azhad, pandai jalan.. hehehe

dilla: kat sana takde pizza hut ke? huhu

Related Posts with Thumbnails