Friday, July 8, 2011

Mainan Baru Azhad

Yeay!!

Azhad dapat mainan baru LAGI!!





Tricycle tu pemberian abi azhad sempena birthday azhad dua bulan lepas. Puzzle or lego tu ummi belikan walaupun rasanya terlalu awal bagi mainan macam tu. Tapi sebab harga RM10 je so ummi beli je. Simpan dulu. Agak-agak azhad dah ready baru bagi main. Hehehe


Owh ye. Kami membeli-belah di Mydear Warehouse Sales di Puchong yang sedang berlangsung sehingga 10 Julai. Memang tunggu sale ni pun untuk beli hadiah azhad. Tu yang tertunda berbulan-bulan. So, siapa-siapa yang nak menghabiskan duit sila lah. Jangan malu-malu. Kekekeke




Excited ok! Abi tak siap pasang lagi tuan kecik dah menyibuk.




Eh! Kami tak beli pun ni. Saja snap untuk tatapan my sis. Kot-kot dia berkenan nak belikan anak dia. 50% discount. Murah! Banyak lagi yang menarik. Tapi sangat sesuai buat yang baru nak ada baby. Ada jual baby cot, stroller, walker, bouncer etc.



Eh!! Azhad dah 14 bulan la. Bila nak update ni. Mudah-mudahan ada kesempatan. Bye!



Published with Blogger-droid v1.7.2

No comments:

Related Posts with Thumbnails