Thursday, August 11, 2011

Azhad Berposing 3 Bulan Yang Lalu

Assalamualaikum..


Setelah sekian lama, 24 Julai yang lepas baru collected gambar Azhad hasil photo shoot 3 months ago.. Harga promosi RM68 je. tapi saya kehabisan RM500++ gara-gara termakan pujuk rayu Cina kedai gambar tu. pakej yang saya ambil termasuk pakej RM68 + softcopy 100pcs high and normal revolution in CD + hardcover sticky album + 15pcs printed size 4R + tak hengat. invoice pun campak entah mana.

Janji nak ambil hujung mei or awal June tapi delayed sebab budget lari beli Galaxy Tab. Jadinya 24 July hari tu baru gi collected. 100% sponsored by ummi azhad nayli. abi azhad buat dek je.. padahal anak dia jugak! TERTEKAN!!! hehehehe


Jom cuci mata tengok Azhad Nayli possing..


warming up




lentik juga bibirnya. kekeke




splash!




little cowboy.. :p




anak rusa ummi.. kekeke




tapak azhad




pirate of my heart




air liur meleleh.. huhu




best of us




best of us lagi.. :p




Sekian.. kekekeke

4 comments:

Ira said...

Gmbr Family tu mcm kat kayangan je.. hehehe..

liza said...

kayangan la sangat.. hehehe :)

Kasih D Hati said...

gmbr last tue comel... senyuman kemain jer abi dgn ummi... keh keh keh

liza said...

Senyumlah senyumlah wahai cek mek molek. Huhuhu

Related Posts with Thumbnails