Thursday, September 25, 2008

pra~~

YEYE nk raya.. huhu...
6 ari je lg
ejau akn blk ke KL mlm ni pkl8
n akn jupe my mr hubby petang Jumaat esok
x sabo nye.. hehe

selasa
mlm ilah dtg bilik nk amik brg yg dah di order.. mesti nk guna raya kn. pastu dia ajak gi Jusco nk cari baju utk bpk dia. tp ejau yg dah boring gi Jusco Tmn U ni mengasut la dia gi Jusco Tebrau. gpon kat cni baju sama je.. ade sale ke x de ke.. sama je.. boring. pastu pas mgrib ktorg gerak la ke Tebrau.. hnya berbuka dgn seteguk air dan sebungkus roti apollo..

ermm.. matlamat ktorg gi sana hmpir2 gagal at 1st. tp ilah dgn bersungguhnye cari gk baju yg dia nk. n at last dpt la beli kemeja utk bpk n adik dia.. lama gk minah ni memilih.. tu baru 2 helai baju.. kalau utk anak2 dia esok.. wuuuuu.. mau laki dia soh dia gi sorg je... hehe... ckp org je.. ejau pon sbb not in mood bershopping tu yg santai je.. sbb hajat di hati nak shopping kat SOGO dgn jejaka kesygn hamba.. so simpan dulu pandangan yg leh merambangkn mata dan menggundah gulanakn jiwa.. hehe..

tp kn ade 1 baju tu yg ejau berkenan sgt.. tp sgt la malang.. mmm baju tu kat level 'kids'. mm... rs2 mcm muat je.. ehekk.. siap 'terai' sarung lg tp kat rak tu je la.. n customer yg lalu tu gelak je tgk gelagat seorg isteri org yg mmm.. agk kebengongan ni.. huhu.. baju tu paling besar pon size 11-12 years.. ape gila ke ejau nk pakai baju kanak2... haha

tp ilah lg dasat.. mula2 suka 1 baju ni.. mmg cantik.. tp dia jln2 lg nmpk ade lg 1 baju cantik gk..
same brand cuma kaler n design lain ckit. pastu bile dia perasan yg 1st baju xde poket so dia nak la yg lg 1 ni. tp sgt dukacitanya xde langsung baju tu kat rak baju. yg ade kat display SAHAJA.. kat patung tu. dan kebetulan tmpt tu xde promoter pon.. so ilah dgn beraninya buka la baju patung tu.. haha.. ilah ko kijam perkosa patung yg x berdosa tu. huhu...

tgk ceiling tu ijau.. i laikkk..

at last she bought the green shirt.. i laikk too.. pstu ktorg terus blk n drive thru Mcd je..

oppss.. sblm terlupa... guys.. sila tunggu abg postman di peti surat umah korg.. kot2 ade kad raya utk korg ke.. tp insan2 terpilih je la.. hehe... dah post ari selasa..
rabu
mmm.. kuar gi isi minyak n bought something yg mind pk patut ke x patut.. tp beli je.. n guna.. and alhmdlh.. seperti yg dihrpkn. kalau sebaliknya pn alhmdlh gk.. cuma mr hubby ada sms something yg mcm... mmm.. what to say?? frust?? haa pk 2121 ape kah bndanye tu.. huhu.. bebuka puasa ngn bubur lambuk amik kat FKM.. thanks Dian kerana ingat kat ija..

waa.. dah nk blk umah tp keje tak setel lg.. cmne nk mengadap beliau ni.. beliau ittew adalah Droy

No comments:

Related Posts with Thumbnails