Friday, September 26, 2008

yesterday..

Selamat pagi semua..
hehe... skng dah ada kat kerinchi
mlm td tepat jam 12 tengah malam smpai pudu-perjalanan bermula pd pkl825ml.. it only took 3hours and half.. laju x laju...
dan kebetulan Yani pon blk kg mlm td, bus dia pkl 1145mlm
tp nak dekat 1230 gak la br ada n gerak
n Allhamdulillah Allah bg kesempatan kat ktorg utk bertemu utk keakhir kalinya sebelum raya
cuma x berkesempatan utk bebuka pose sesama la..

b4 jumpe tu Yani ada sms btaw something yg dia quote sbgai 'rahsia'
kini bnda tu bkn rahsia lg..
kita hanya merancang Allah jua yg tentukn
kalau itu pilihan 'dia' kita doakan yg terbaik je la utk 'dia'
kalau itu adalah takdir 'dia' semoga Allah permudahkan segala urusan 'dia'
hrpannya tiada cmpur tgn yg merumitkan keadaan
supaya x rasa ape yg kakdek pernah rasa 1 ketika dulu..
InsyaAllah

smlm dorg ramai2 berbuka kat rumah smpena celebrate besday abg.. mm x tunggu kakdek pon
mak buat mee rebus, rojak.. ada ayam golek n kek- yg ni beli je ok
sempat la rasa gk.. mmg soh mak tinggalkan ckit utk kakdek yg kuat mkn ni- kat umah je la
ni dia rupa mee rebus mak.. sedap taw..
pastu teringat lak B ada send mms meat ball yg dia mkn masa berbuka td.. kat Pizza Hutt..
meat ball tu pon lazat gk.. pernah mkn ngn B suatu ketika dolu..
smlm ms nk blk dr lab ade nmpk something yg mengejutkan gk la

guess what?


ni dia keta PM IR DR Pauzi- kalau tak slh la.. rasanya x silap lg.. huhu
kesian kn nk2 raya ni keta jd mcm ni lak..
tp ms lalu kat depan lab tgk merc dia ok je.. huhu org kaya nsb ade keta byk..

ps:akn jupe mr hubby ptg ni.. yahuu..

No comments:

Related Posts with Thumbnails