Tuesday, April 21, 2009

B E R I S I

waa.. msti ada yg excited tgk tajuk entry kali ni kn..

huhu... buang jauh2 ape yg korang pk kn ittew.. ia sama sekali tidak benar..


nk citer sikit. last 2 weeks kn blk Kelate ngn KL.. pastu ada la dgr bunyi2an yg kurang menyenangkan...


TIDAK!!

bukan itu

tak kira di Kelantan atau KL family semua phm situasi ktorg. dan mereka tak pernah persoalkan ape2 pn


yg menjadi kerisauan dihati ini adalah

Father in law: Liza nampak berisi sikit dari aritu. bla bla bla... ~dialect kelate yg tak berape nk phm

Yani: kak dik berisi sikit. maintain mcm ni. bla bla bla... ~ tak ingat sgt

B: mmg gemok pn. tp ok la mcm ni. nmpk pipi tak cengkung. putih sikit. kurus nmpk itam.. ~erkk.. ade kena mengena ke kaler kulit dgn kegemokan.. teori mane la mr hubby ni guna..


dan skrg saya jd risau.. tak nk la gemuk mcm zmn study dulu.. nk kurus mcm ms kwin aritu.. waaa... mcm mane nk dpt berat mcm aritu..


nape leh naik berat bdn pdhal cr mkn sm je mcm dulu.. adakah ini tanda senang ati.. adakah nak kurus kena susah ati.. tak mo la susah ati.. nk senang ati dan kurus... help me..

No comments:

Related Posts with Thumbnails