Tuesday, April 14, 2009

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009






Yok ramai2 ke PWTC 17-26 hb ni.. sy pn dah lama tak gi Pesta Buku dan lama tak beli buku.. latest beli bhn bacaan adalah Mingguan Wanita cover Scha dan Irma. tu pn sbb nk baca dlm bus blk Jb utk hilangkan bosan..


Skrg saya sedang berkira-kira utk blk KL sama ada minggu ni (17hb) atau next week (24hb).. dah tu the other week (1hb) wajib blk Melaka for my bro's akad.. nape la depa ni wt Pesta Buku dgn PC Fair dekat2. sungguh tak strategic timing nyer... pokai..


mcm nk ajk Eon ngn Eja gi Pesta Buku ni.. maybe this will be our last meet b4 saya menetap di Sabah.. ~mcm kompem je.. huhu

tp mcm tak sesuai lak if Eon nk bwk her kids.. xpe.. akn dibincang kemudian..



more info click >>>
Pesta Buku

No comments:

Related Posts with Thumbnails