Tuesday, July 27, 2010

Laptop ooo Laptop

Short update!!!

Laptop ku rosak!!!
Malam tadi try on langsung tak boleh..
Malam sebelumnya tu boleh on tapi bertahan dalam 20 minit je
Lepas tu shut down sendiri...
WAAAAA
Harusla terseksa jiwa raga ku
Baru nak buat entry pasal seseorang, tapi gambar takde
Hanya ada dalam laptop tu
Abangku cakap macam laptop beliau
Kena ganti motherboard, dalam RM300
Mana nak cekau duit.. huhuhu
Sudahnya guna en hubby punya je la
Huhuhu


4 comments:

bdk bucuk :P said...

Harap bersabar ye. Mmg kalo laptop problem, mmg sedey. Ko cuba la bwk g kedai komputer dlu.. suh diaorg cek. Kalo mahal, xyah tukar dlu. Tpaksa la guna hubby ko pnya laptop. Gmbr seseorg tu takde dlm pendrive or memory card ke??

liza said...

huhu..mahal ke murah ke macam malas nak repair sebab duit yang ada nak spend untuk benda lain. so guna je la hubby punya dulu.. huhu.. dah lama tak guna pendrive sejak dok umah je ni... hukhukhuk..

DiLLaiLa said...

ermmm laptop rosak adalah antara perkara plg menakutkan nowadays..sure jiwa kacau punye..hihi

liza said...

tu la.. kalau tengah belajar memang la serabut. nak tak nak kena repair. ni segalanya dah setel boleh la buat dek je dulu.. since dah ada laptop hubby.. hehe

Related Posts with Thumbnails