Friday, July 2, 2010

Balik Kampung Abi

few hours to go..
barang baby dah siap packing
ummi punya belom lagi.. baju dengan seluar takde
dekat rumah sendiri boleh la main hentam je
ni rumah orang kena la pakai elok sikit
aduyai..


malam ni jam 835 malam kami akan bertolak ke Wakaf Bharu, Tumpat
menaiki keretapi tanah melayu express wau
dijangka tiba 9.29am esok





waahhh..
jauh perjalanan bersama Azhad untuk pertama kalinya
harap2 takde masalah la
takut juga tiba-tiba baby buat hal
takut tak selesa dengan keadaan bising dan goyang train tu
dah tu lalu kawasan hutan pula
harap semuanya ok..
semoga kami berada dalam lindunganNya


kami di sana untuk 2 malam sahaja
5 Julai akan bergerak balik ke KL semula
dan tiba pada 6 Julai pagi
hubby akan balik ke KK pada pagi 7 Julai


mungkin ada yang tak tahu
daku pun tak pernah mention dalam ni
hubby berkursus selama sebulan di NIOSH Bangi
bermula 7 Jun, dan hari ini hari terakhir
so before pulang ke KK balik la kg dulu
atok dan nenek belah sana tak tengok baby life lagi
3G je sebelom ni
lepas ni mungkin balik raya pula..

ok.. got to go
time is running


by the way, hari ni hari lahir bondaku tercinta
ROHANI BTE BABA yg ke-55
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
terima kasih kerana mengandung dan melahirkanku

terima kasih kerana membesarkan dan mendidikku

maaf kerana belom mampu memberi kesenangan kepada kalian
doakan semoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat anakmu ini


No comments:

Related Posts with Thumbnails