Saturday, December 18, 2010

Dah Habis, Baru Perasan, Layan Perasaan

Akhirnya habis sudah rancangan realiti Mari Menari. pemenang pun dah tahu. as expected.. saya tak la selalu tengok rancangan ni. kadang-kadang je. tapi dah boleh agak sebab pasangan Raziff ni memang best.. consistent every week. pencabar mereka pasangan Ariz, not so bad tapi diorang akhir-akhir semakin menyerlah.



mari menari




Alhamdulillah dan tahniah.. i'm happy for them. menang apartment bernilai RM350 ribu dan percutian ke Bali. tambahan baru 6 bulan kahwin. memang rezeki pengantin baru. semoga tak menambah bilangan pasangan realiti show yang bercerai..diorang ni kerja biasa-biasa je.. siapa sangka, kan? kita yang laki bini kerja gaji ribu riban pun takde aset rumah dan gi berjalan overseas lagi.. huhu... mengata diri sendiri..



lisa surihani



inilah rupa pengacara rancangan ni.. melalui rancangan ni la baru saya perasan yang lisa surihani ni pelat 'R'.. kalau berlakon tak perasan pun.. huhuhu.. but dia sangat chantek.. dan tak kayu pun. kalau tengok cerita i'm not single rasa macam nak nangis je tengok kekayuan dia.. apa-apa pun lisa tetap ayu. semoga sentiasa bersih dari gosip liar..



eh... tetiba feel like mengimbas kenangan lama... hehehe...





once in a lifetime.. gambar ulang tayang ke?? who cares???


4 comments:

Kasih D Hati said...

diaorang dapat rumah mahal2...dapat percutian ke Bali...best tue sbb diaorg juara..tp tukang yg vote beribu2 tue dapat apa ek???dapat hutang berjela... hehehe
wallahualam....
(erkkk pokai kalau sy suka meng"vote)

liza said...

hehe.. wallahualam.. siapa la yang vote mari menari ni kan. kalau sehati berdansa tu lain la, ARTIS.. tp mmg depa patut menang.. hehe

Kasih D Hati said...

yeap diaorg deserve it..tp tuela bila pk balik semua rancangan realiti skrg semua minta vote guna tel..huk huk..yg kaya diaorg, yg menang pun diaorg..yg gila vote? kayap jdnya..tp diaorg kata kepuasan hati sbb org yg diaorg sokong menang...tp tuelakan...huk huk...mau hat kaya tak tau nak letak duit kat mana jer patut wat..kalau sedekah pun bnyk pahala...
adesss emosi lak...

liza said...

hehe.. taw tak pe. dah la 1sms mahal. kitorang pernah sms Raja Lawak Alex aritu masa final tp sms tak masuk pun sebab jammed.. kalau tak maunye melambung bil.. huhu

Related Posts with Thumbnails