Friday, December 10, 2010

Percubaan Pertama Yang GAGAL

"Ape la adik ni"


That was my first sentence, showed that im frustrated. Nak buat macam mana. dah azhad tak selesa. redha dalam keterpaksaan dan kerugian RM18.. huhuhu



Setelah hampir setahun, dapat juga saya masuk panggung.. hubby, tak sampai setahun kot sebab dia ada tengok wayang masa saya di KL while dia di KK.. hari ini dalam sejarah ~merujuk kepada hari berkenaan la.. kami duduk dalam panggung 15minit SAHAJA... mesti boleh agak kenapa kan...







inilah dia budak yang nak tidur masa dalam panggung.. puas nyusu pun dia tak boleh tidur. bising.. kaki siap sepak-sepak lagi.. dah macam tu tahu la dia nak tidur tapi tak boleh. sudahnya kami pasrah.. keluar panggung ketika cerita baru start..



nak tahu kitorg tengok cerita apa??



tara.. ngankung..
ngangkung


adakah korang rasa kitorg tak patut tengok cerita tu?? or tak patut bawa azhad tengok wayang pun... huhu..

a friend of mine bawa baby dia berusia 4 bulan selamba je, tapi tengok Rapunzel la.. before that dia penah gak bawa baby masuk panggung masa baby dia umur 3 bulan.. oohhh azhadku, betul-betul buat ummi frust..



tak pe la. nak buat macam mane. tak de rezeki nak tengok wayang.. lagi pun 2 bulan lagi confirm Astro mainkan cerita tu kat tv.. ~ini ayat sedapkan hati namanya.. huhu



walaupun tak dapat tengok cerita tu sampai habis, posing tetap posing. bukti azhad dah masuk panggung.. haha...




4 comments:

HudaMJ said...

kita pernah bawa baby and amela masa bayi nengok wayang.. lebih suka waktu diorg bayi compare tu skang sbb dlm wayang dok dg mulut depa 2 org je gaduh.. bapak dia mmg tensen smpai leh ankat kaki bilka depa dah besar nie msk wayang. moral of the story kitowg x leh bwa diog time dah besar...

p/s: tp smpt gak nengok rapunzel 3D.. beshhh bgt tau

liza said...

hehe.. mmg pun..dah dpt mulut n kaki nti pnt nk mlyn dorg lak.. huhu

Ira said...

nk tgk gak citer ko nk tgk tu.. tp xde kesempatan lg.. huhu... azhad x layan wayang kot.. dia nk tgk kt rumah je.. hehehe..

liza said...

zira, weekend smpat kot gi.. hehe.. tu la. dah diajar tido dlm keadaan aman damai, tu yg dok dlm panggung tak leh tido.. huhu. tapi kita org tua ni pun tak leh tidor bising2 kan.. hehe

Related Posts with Thumbnails