Saturday, January 15, 2011

Good News BUT Wrong Timing


Assalamualaikum


Entry kali ni rentetan dari entry lepas


actually dah hint 3 Jan lepas, cuma masih belum confirm je. hari ni dah dapat confirmation..


"Good News BUT Wrong Timing"


Apa yang korang fikir bila dengar/baca this phrase??


"Azhad nak dapat adik ke?"

"Pregnant ke?"

"Dah berisi ke?"


OH!!! Semua ayat di atas mempunyai maksud yang sama.. tapi jawapannya, mestilah TIDAK!!!



FYI, kami akan balik KL hujung bulan ni, 31 Jan.. patutnya balik bulan 3.. tapi kali ni balik buat selama-lamanya... YES!! WAAAAAAAAAA


suka tapi tak best.. ARGHHHHH





Sebab?


PERTAMA - Tak sempat bawa family datang KK.. tiket balik KL bulan 3 dah beli.. planned balik KK semula nanti nak bawa family. dah tetiba dapat signal draf, so cancel la... burn tiket!!


KEDUA - tak sempat lagi pergi Labuan, Tawau, Sandakan, Semporna etc..


KETIGA - tak sempat bawa azhad gi pulau manukan, kundasang etc..


KEEMPAT - tak dapat makan ketam dan sea food lain yang murah2 lagi


KELIMA - susah nak meniaga pearl dan kristal lepas ni..



cukup la 5 sebab tu kan.. tapi yang pasti, frust juga la walaupun happy sebab balik KL....


so sekarang ni sedang berfikir tempat-tempat untuk dilawati sebelum balik KL.. ada 17 hari je lagi.. dan.. berfikir duduk KL nanti nak keja ke, buat bisnes je ke or kedua-duanya.. Azhad lagi.. errmmmm


k la.. nanti2 sambung topic ni..

daaa...

4 comments:

luvly_heart said...

liza, nnti matyie masuk base ke balik mindef?? duk kl senang sikit, leh COD je kalau beli brg, hehehe.. sy duk kuarters mindef dekat jalan u thant, insyaallah bulan 2 ni pindah masuk kuarters...

nnti kat kl duk mana?

liza said...

mungkin dok kuarters kat desa pandan. tp projek dia kat bagan datoh, so tak sure lg.. kalau tak pun dok kat pantai dalam.. antara tu je la.. huhu

Ira said...

ooo.. br baca entry yg ni. tak sempat kitaorg nk g kk.. hehehe baru nk tumpang rumah :P

liza said...

tu la.. nak buat cmne.. ktorg pun tak sempat jalan sgt. seb baik dah jalan masa honeymoon dulu.. hehehe...

Related Posts with Thumbnails