Saturday, February 26, 2011

Parcel Pertama Di D-1-11

YeAY!!!


Just received my first parcel here..





Cuba teka apa?





Tak nampak lagi ye...




Tara!!









Shaklee Trial Pack Set B




Nak tahu apa kebaikannya boleh baca sini..


Fikir punya fikir akhirnya saya terima offer tu.
dan dapat la e-book Pakej Susu Sihat merangkumi Panduan Lengkap Susu Ibu, Teknik Mengharungi Ibu & Mertua Yang Bencikan Breastfeeding & Jaundis Susu Ibu 7 Perkara Anda Mesti Tahu.
nanti dah baca boleh la share kat sini sikit-sikit.
kalau bagi full version sian kat owner dia. silap-silap kang kena saman lak. huhu



actually beli pun bukan sebab nak ebook tu sangat.
tapi memang tengah cari suppliment untuk banyakkan susu.
nak bagi si cilik tu minum puas-puas dan nak start belajar buat stock..



Ok.. next time saya cerita tentang azhad minum guna botol. berjaya kah?

Assalamualaikum


Ps: D-1-11 dapat hadiah no 2 cabutan bertuah majlis makan-makan Perumahan ATM baru tadi.
dapat la hamper makanan, stock jajan + biskut sebulan.
Alhamdulillah.
Semoga tuah kami berterusan dan diberkatiNya.
Amin


2 comments:

luvly_heart said...

liza, nampak liza masa bbq aritu, tak sempat nak tegur.. hihi.. sy duk blok B.. B-7-4, senang2 jemputla dtg rumah ye..

hihi tak sangka dh dekat, nnti safiyyah dh besar sikit leh la order cosy sit tu.. hehe..

liza said...

huhu.. yeke. tak perasan lak. almaklumla rabun.. huhu.. insyaAllah..

Related Posts with Thumbnails