Monday, February 28, 2011

Jan 2011

Entry ni kena siapkan hari ni gak. esok dah masuk March.. takkan nak tunggu April.. hahaha...


Ok.. kalau korang ingat, bulan Januari kami penuh dengan yang tak best. bermula dengan kena tipu, azhad demam, demam campak, tangan terseliuh dan jatuh katil.


tapi ada gak part yang best dalam yang tak best tu.. antaranya dapat balik Semenanjung walaupun berat hati lagi. huhu.. azhad dah mula tumbuh gigi. bisnes pun semakin baik.. dan yang ramai tak tahu lagi...






hubby dapat 2 cabutan bertuah masa malam masquerade sempena new year.. dapat kettle dan slow cooker. yang slow cooker tu kitorg mula-mula ingatkan rice cooker biasa. siap nak tukar dengan vacuum member lagi. seb baik la member tu tak nak. 2 minggu before pindah gas habis malas nak beli baru. rice cooker yang ada rosak sebab dok masak lauk dalam tu. lepas tu buka la rice cooker baru tu nak masak nasi. tunggu punya tunggu, tak masak-masak. rupa-rupanya slow cooker.. boleh masak sup, bubur je. jadinya, slow cooker tu hak milik azhad la. senang nak masak bubur dia... huhu.. nasib baik tak tukar. kalau nak beli sendiri jawabnya memang tidak lah..
harga beratus gak tuh!!! huhu





Geng KDSKK dalam kenangan beliau


macam diberitahu dalam entry lepas, Sabtu hari tu kitorg dapat no 2 cabutan bertuah, hamper jajan dan biskut.. hubby memang ada luck dalam cabutan bertuah ni. tiap-tiap tahun mesti bawa balik hadiah masa new year celebration. harap-harapnya tuah tu selalu berdamping dengan kami.. huhu


No comments:

Related Posts with Thumbnails