Wednesday, August 27, 2008

accidentally accident


petang smlm dpt sms dr B.. sms sedih actly.. he was accidentally accident.. mmg la accidentally kn.. mane ade org yg saje2 nk accident.. tp bkn dgn binatang di atas taw.. itu namanye ular.. was taken at car park office kolej last friday.. kene katuk gamaknye or accidentally accident??

actly B was on da way ke KK nk amik duit.. n was crashed by a Kancil, was driven by a girl aged 23 years old.. budak pompuan tu U-turn leh lak main kuar je.. B at that time on main road yg kene langgar.. pastu leh lak budak tu salahkn B.. mane belajar tah.. B mnta n smpn IC bdk tu.. n nk x nk bdk tu kene tanggung kos perubatan n repair motor.. n luckily bdk tu org sabah.. ms kat bengkel bpk dia smpai n hulur RM150 utk repair motor n bwk B gi klinik... nangis bdk tu kene mrh.. mane x nye, kete dia cdra agk parah gk.. biasa la Kancil kn..

ni la keceraan yg dialami oleh Mr Hubby kat kaki kanan dkat ngn buku lali n siku.. seb baik x parah.. n sgt2 bernasib baik gk B pakai helmet dgn betol sbb b ckp b terpelanting n kpla jatuh dulu.. Alhamdulillah.. thanks GOD krna slmtkn insan kesayangan ku dan Kau perlihara la kami dr malapetaka dan kejahatan manusia.. sian B sakit sorg2 kat sana.. *sad* sakit2 mcm tu pon semangat nk kawad utk hari kemerdekaan ke-51 this Sunday.. bgus tol la perwira ku ini... cpt2 smbuh k cyg next week leh jln2.. im so excited.. waiting for me k my dear..

ps: pakai la helmet ketika menunggang or membonceng motor utk kslmtn dr.. tp ejau x sukeee.... B mrh kalau taw x pakai.. uhuk2..

No comments:

Related Posts with Thumbnails