Tuesday, August 12, 2008

Rahsia

tiap org msti ade rahsia tersendiri kan..tak slh ade rhsia.. kdg2 rhsia tu la pnyelamat sesuatu hbgn. yg menyelamatkan maruah seseorg.. tp kalau pecah tembelang sndri mau ingt la.. mmm ni lah topik Hot Chat kat Hot Fm arini... RAHSIA..

about myself, ade gk rhsia ngn parents, fmly yg xde sape pon taw.. dah name pon rahsia mmg xde sape la taw kn.. melainkan yg Maha Mengetahui.. ngn B.. mmmm so far ade ke ek.. mcm ade.. mmm tp mcm xde.. he know everything about me.. dr A smpai zzzzz.. sumer2 dia taw. kisah kehidupan zmn kegelapan dulu hingga la zmn kegemilangan.. gemilang ke?? skng ni wtpe pon btaw.. ym, sms, call, email ngn sape2 pon cite kat B.. sgt jujur kn.. huhu.. so xde la kata nk tipu ke ape.. dosa ngn suami ke.. insyaAllah xde la.. kalau ade pon ittew antara ktorg ber2.. n dosa ngn manusia ni bgantung pd yg telibat la.. kalau dia dah maafkan setel la.. jgn ade yg mandai2 nk jatuhkn hukuman kat org lain lak.. mcm dia taw sgt je.. mcm tuhan je nk ckp org tu dosa ngn org nih... mmm... takat ni B pon btaw everything about his past n current life.. hrp2 tiada rhsia antara kami..

Ok.. back to the radio's topic.. panggilan yg paling hot arini dr sorg lelaki bernama Hakimi or Hakim?? x ingt lak.. dgn selamba dia btaw dia ade 2 awek.. n akn nikah ngn slh sorg dr gf dia tu this friday.. perghhh... sgt selamba.. dia x nk sakitkan ati sape2 pon tp he have to make a decision.. siap mak dia dah taw tp seb baik mak dia mrh.. ade ke ptt soh mak dia sokong dia kwin 2.. mcm mampu je.. huhu.. sudahnye Fara n Faizal tlg call awek yg lg 1 ni (bkn yg nk kwin) n dia btaw gf dia on air yg dia akn kawin opss nikah this friday.. perghhhh... sgt kesian la itu honey @ ain.. dpt rasakn kesedihan pompuan tu.. dia siap ckp "b la lelaki terakhir dlm idop honey" sedihnyee... sbr ek pd sape2 yg alami bnde mcm ni.. berdoa byk2 mnta Allah permudahkan sglanya.. insyaAllah semua yg berlaku ade hikmahnye.. Allah Maha Mengetahui sglnya..

tiap hubungan perlu ade kepercayaan, hormat menghormati n kejujuran.. insyaAllah hubungan akn kekal ke akhirnya.. to all.. smga kite semua jujur dlm ape yg kite lakukan.. respect others to be respected.. percaya n support psgn kite dlm ape yg dilakukan... B... jgn noti2 taw.. luv u alwayzz...

No comments:

Related Posts with Thumbnails