Saturday, May 16, 2009

excited yiiiiha

oh God.. gembira sgt2..


tgh buat keja sj la tgn menggatal klik kat Air Asia.. nk tgk kot2 ada new promotion ke.. pastu cek date utk ke KK next month or early of July dan yg ada serendah RM79 ~not including taxes, meal dan baggage fee. since im moving to KK so brg agk byk la.. cmpur semua mau RM150++ seorg. one way.


pastu call B nk tnya dia nk beli tiket bila so on.. pastu B soh cek MAS kalau MAS mhl sikit je better amik MAS sbb dah charge baggage ~up to 20kg. dan sgt excited apbla MAS lbh murah dr Air Asia pd tarikh yg dikehendaki.. RM9 dan selepas dicmpur sgla taxes hrga tiket ke KK dr KL hanyalah RM46.. ~x amik insuran ye.. baggage up to 20kg. meal disediakan.. huhu.. jimat byk wei.. merasa gk naik MAS ~ku mengaku daku jakun.. x yah nk kutuk lebih2..hehe



belek2 website tu ghupenye promotion nih berlangsung ari ni dan esok sahaja.. utk penerbangan domestic, brunei dan singapore je.. so cpt2 la survey tiket kalau sape2 ada perancangan nk mkn angin ke honeymoon ke... hehe


alang2 dah murah ni ingat nk beli tiket utk blk KL Aug ni sempena reunion bdk2 Sc3 MRSM Muar batch 99/00.. ~yg diorganizekan oleh saya.. pergi blk baru RM184 for 2. tp B mcm tak kasi pegi je sbb takut cost tinggi. tiket flight + hotel + travel + mkn.. semua perlu dikira for 2.. sbb tak best lak kalau gi sorg.. tp dah ckp kat B nk belanja dia sempena anniversary + birthday ktorg.. tp nk kena wt kira2 dulu. takot bajet tak cukup. kalau takde rzki tak dpt la join depa.. ~x best tol mastermind tak dpt join.. ktorg celebrate sndri je la kat KK ~KK pn byk tmpt best n ktorg tak smpai lg..


ps: Mr Hubby berada di Tioman ketika ini.. beliau gerak dr Singapore ke Tioman ptg smlm dan tiba mlm td.. ~8hours je pg esok akn gerak ke Singapore semula.. best tol asik jln je.. ingt nk jumpa kat sana tp tak smpt... bestnya dpt snorkeling.. *jeles*

No comments:

Related Posts with Thumbnails